Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Photoshop - 250 Sfaturi de editare foto

      Photoshop - 250 Sfaturi de editare foto

      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Nr. pagini:
      194
      ISBN:
      5948490250404
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pornind de la ideea unei colecţii de peste 250 de sfaturi de utilizare a instrumentelor şi tehnicilor esenţiale în Photoshop şi Elements, ne-am dat seama că este imposibil să le prezentăm individual; ele au multe părţi comune şi decurg firesc, unul din altul, în ordinea firească în care ar trebui învăţată editarea foto profesională. Iată de ce cartea de faţă este nu doar o banală sumă de sfaturi, ci mai degrabă constituie un fundament solid pentru toate tehnicile simple sau complexe pe care le puteţi învăţa în aceste puternice editoare de imagini. Indiferent că folosiţi doar Photoshop sau doar Elements, nu săriţi peste paginile dedicate celuilalt program, fiindcă şi între ele veţi descoperi o solidă punte comună. Veţi ajunge să înţelegeţi mai bine programul preferat prin comparaţie cu celălalt, poate chiar să le folosiţi în tandem, pentru a profita de punctele forte ale ambelor editoare.

      Marele editor, pe înţelesul tuturor

      Cartea îi ghidează pas cu pas, atât pe utilizatorii de Mac, cât şi pe cei de Windows, într-un tur comparativ detaliat al programelor Photoshop şi Elements. Familiarizarea cu trusa de unelte puse la dispoziţie de Adobe în fiecare dintre versiuni şi înţelegerea avansată a funcţionării acestora, dar şi a modurilor creative în care pot fi utilizate este presărată de acumularea unor competenţe generale de înţelegere şi utilizare a formatelor de imagine, spaţiilor de culoare, dar şi a celor mai bune practici de procesare, astfel încât editarea aplicată să nu distrugă detaliile imaginii originale. Nu am neglijat nici aspectul organizării, iar din paginile noului Kompakt veţi desprinde câteva învăţături valoroase despre abordarea optimă a lucrărilor şi întreţinere pe termen lung a colecţiei de imagini. Normal, veţi învăţa în detaliu să lucraţi atât cu obişnuitele JPEG, cât şi cu negativele digitale (RAW) descătuşând întreg potenţialul aparatului foto la post-procesare. Din mistere, conceptele avansate de echilibrare a luminozităţii şi contrastului, dar şi corecţia şi modificarea tonurilor de culoare vor deveni competenţe concrete.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.