Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Piercing
      Piercing

      Piercing

      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Link-uri:
      Nr. pagini:
      208
      Traducatori:
      Tara de origine:
      Japonia
      Original Language:
      Japoneza
      Original Title:
      Piasshingu
      Editia:
      I
      ISBN:
      9789734614714
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Romanul Piercing (1994), un thriller tensionat si brutal, il are ca „erou” pe Kawashima Masayuki, un tata ce se vede confruntat cu un impuls irational din ce in ce mai puternic de a-si injunghia copilul, recreind astfel un episod traumatic din propria adolescenta. Cind aceste fantasme violente incep sa puna stapinire pe constiinta sa, Kawashima hotaraste sa caute o victima anonima, o prada usoara, pentru a-si defula impulsul criminal, protejindu-si astfel propria familie. Dupa o planificare meticuloasa, interesul sau se fixeaza asupra unei tinere prostituate cu aspect vulnerabil, cu care isi programeaza o intilnire si trece la actiune. Faptul ca potentiala sa victima practica sado-masochismul este insa un indiciu ca in scenariul ucigas ar putea interveni anumite intorsaturi de situatie. Piercing este un roman captivant si crud, un amestec bizar de comedie neagra si horror care se citeste pe nerasuflate.

      „Un roman cu ecouri din Poe si Dostoievski – Murakami simte aceeasi fascinatie pentru cel mai intunecat nivel al personalitatii, iar criminalul sau este in mod esential rupt de lume, prada unei singuratati infioratoare. O carte inspaimintatoare si captivanta.” (The Times)

      „Microromanul lui Murakami este echivalentul unui film horror de o intensitate obsesiva. Scris cu o ironie ce ne aminteste de Bret Easton Ellis, Piercing e un roman care isi captiveaza si ingrozeste cititorul prin intriga sa socanta, bine dozata.” (Financial Times)

      „La fel de palpitant si de socant ca In supa miso, Piercing este un thriller psihologic mult mai intunecat.” (Daily Mail)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.