Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Plante si miresme biblice

      Plante si miresme biblice

      Hrana pentru suflet si trup
      6.8 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      265
      ISBN:
      9789738975828
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O carte in care autorii ne "traduc" retetele scrise de Domnul in plante. Dumnezeu a inzestrat plantele cu frumusete, cu gratie, dar si cu proprietati vindecatoare si nutritive: ele au fost create, potrivit Vechiului Testament, pentru a ne mangaia sufletul si a ne vindeca si hrani trupul. Autorii acestei carti extraordinare, Plante si miresme biblice, acad. dr. Ovidiu Bojor si col. farm. Dumitru Raducanu, descifreaza structura informationala a unui numar de aproximativ 90 de plante cu puteri terapeutice, mentionate in Vechiul si-n Noul Testament.

      Faptul ca plantele au fost create in a sasea zi a Facerii dezvaluie ca Domnul - in iubirea si-n inteligenta sa uluitoare - a anticipat prin ele remediile pentru bolile posibile ale sufletului si ale trupului omenesc. Campiile, gradinile, padurile si intreaga natura formeaza o farmacie uriasa, pe care - cu profesionalism, cu indrazneala, cu iubire de oameni si cu acuratete - cei doi autori ai cartii Plante si miresme biblicene-o arata si ne-o daruiesc, asa cum este ea "in launtru", in partea sa ascunsa, datatoare de vindecare.

      Cu alte cuvinte, autorii ne traduc retetele scrise de Dumnezeu insusi in plante, in flori, in seminte si-n radacini, iar noi ar trebui doar sa luam aceste exceptionale traduceri si sa ne intoarcem la "doctorul divin", incredintati fiind ca cel ce a stiut ca ne vom imbolnavi ne-a scris "in plante" si cum sa ne vindecam. Retetele vindecatoare si hranitoare se regasesc in minunata carte a celor doi oameni de stiinta, care au avut viziunea intalnirii stiintei cu credinta si a umanului cu divinul, studiind imperiul farmaceutic ascuns in lumea tulburatoare a plantelor biblice.


      Plante si miresme biblice, plante si miresme divine, as spune eu, este o carte care trebuie sa ne stea aproape, caci ea ne va ajuta sa ne imprietenim cu plantele si sa ne bucuram ca ele sunt un dar divin, care - folosit cu intelepciune, iubire si credinta, la vremea potrivita - ne poate reda starea de bine si chiar sanatatea sufletului si a trupului.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.