Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


       Povernei 23 - Memorii
       Povernei 23 - Memorii

      Povernei 23 - Memorii

      1.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Editura:
      Nr. pagini:
      252
      Colectie:
      ISBN:
      9786060230588
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest volum, cel de-al șaptelea publicat în cadrul colecției „Esențial” a Casei Artelor, apare într-o ediție îmbogățită cu 30 de fotografii inedite, aparținând familiei Lipatti. Prefața acestuia este semnată de Vicepreședintele Academiei Române – Acad. Răzvan Theodorescu.

      Colecția „Esențial” a fost inițiată de Alice Barb, director fondator al Casei Artelor sector 3 și al Casei Artelor „Dinu Lipatti”.

      Cei doi frați, pianistul Dinu Lipatti și ambasadorul Valentin Lipatti, sunt repere culturale în istoria României. În cartea sa, Povernei 23, Valentin Lipatti realizează o impresionantă galerie de portrete atât ale contemporanilor săi din toate domeniile culturii, cât și ale membrilor familiei, oferindu-ne o mărturie foarte detaliată și vie asupra epocii sale, dar mai ales asupra geniului lui Dinu Lipatti. Iată ce spunea Valentin Lipatti despre fratele său: „În viața de toate zilele, ca și în comportamentul său de artist, Dinu Lipatti era un om foarte timid și modest. […] Era în mod evident axat pe o singură pasiune: muzica. O pasiune care-l solicita integral.” – fragment din cartea Povernei 23, de Valentin Lipatti.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.