Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Povestiri de citit pe sub banca
   Povestiri de citit pe sub banca

   Povestiri de citit pe sub banca

   6.8 / 10 ( 5 voturi)
   Varsta Recomandata:
   10-12 ani
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2022
   Editura:
   Tip copertă:
   Hardcover
   Nr Pag:
   200
   Ilustrator:
   ISBN:
   9786060866251
   Dimensiuni: l: 15cm | H: 19cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   33 DE POVESTIRI NUMAI BUNE DE CITIT PE SUB BANCĂ

   Odată și odată trebuia să apară o carte dedicată celor ce nu se dau în vânt după școală. Faceți cunoștință cu elevii din clasa a VI-a E, a căror principală grijă e să iasă în pauză. În clasa asta se întâmplă o grămadă de lucruri necurate: obiectele prind viață, profii stau în bănci și elevii la catedră, sălile de curs se evaporă peste noapte, iar prin robinetul de la baia fetelor curg peștișori fermecați. În plus, există o colegă pe care nu știe nimeni cum o cheamă. Există și o povestire care lipsește. Despre ce se întâmplă în sala 26 e mai bine să nu vorbim.

   "Am vrut să scriu o carte despre niște copii mai-puțin-decât-perfecți, așa cum sunt cei mai mulți și cum am fost și eu, o carte în care să mă joc un pic cu clișeele. Dar lucrul cel mai important e că am vrut să scriu o carte care ține partea copiilor." Alex Moldovan

   Alex Moldovan s-a născut la Cluj, unde locuieşte şi acum. E pasionat de literatura pentru copii, de muzică şi e voluntar la o asociaţie pentru protecţia animalelor. În copilărie, a fost atât de încântat când a descoperit cărţile, încât şi-a propus să se facă scriitor atunci când o să fie mare. A studiat Filosofia, are un master în teorii ale artei moderne, dar a lucrat și ca muncitor necalificat, vânzător de weekend sau librar înainte să devină traducător și să traducă peste șaptezeci de cărți. Are cont pe TikTok.

   Olguţa şi un bunic de milioane e romanul lui de debut. Succesul primului volum a generat o serie, care a continuat cu Olguța și Operațiunea Jaguarul, apoi cu Olguța și marea demascare.

   Băiețelul care se putea mușca de nas e primul său album ilustrat. A mai scris Povestiri de citit pe sub bancă.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.