Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Praf de stele

      Praf de stele

      Culegere de astrologie
      5.7 / 10 ( 10 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      320
      ISBN:
      9786066392259
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Autorul realizează o sinteză fără precedent în spațiul românesc, creând o mult așteptată și măiestrit întocmită istorie a astrologiei, în stilul proaspăt și ludic ce l-a consacrat. Cartea conține și comentarii astrologice pe diverse teme de interes larg, de la relații umane până la soarta lumii și fixarea scopurilor mici și mari, toate menite să-l ajute pe cititor în cunoașterea de sine, cunoașterea altora și cunoașterea Scopului cu care ne-am născut.

      Valeriu Pănoiu impresionează și de această dată prin atenta documentare, prin rafinamentul și originalitatea interpretărilor, prin profunzimea și pragmatismul observațiilor psihologice, precum și prin scriitura tonică și prietenoasă, plină de inspirație pentru orice cititor.

      Valeriu Pănoiu

      Astrolog, numerolog și formator, Valeriu Pănoiu este Vărsător cu Ascendent în Gemeni, are Vibrația Nașterii 5 și Destinul 6.

      Idealist și vizionar, Valeriu consideră că spiritualitatea și ezoterismul nu au valoare dacă rămân la nivel de cunoaștere abstractă. Ca urmare, și-a pus întreaga activitate de scriitor și consilier în serviciul oamenilor, ajutându-i să se cunoască și să-și conștien­tizeze deplin rolul pe Pământ, precum și să-și acceseze cea mai înaltă energie pe care o pot atinge, purtătoare de Lumină și Iubire Divină.

      Valeriu a realizat și prezentat emisiuni de televi­ziune consacrate astrologiei și metafizicii, colaborând cu TVR1 (România, zi de zi, 2012) și cu B1TV (360 de grade).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.