Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Prea mult si niciodata destul

      Prea mult si niciodata destul

      Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume
      5.8 / 10 ( 10 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      9786069008942
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume" nu este singura carte scrisă despre Donald Trump, dar este singura carte despre președintele Statelor Unite care a fost scrisă de o persoană din interiorul familiei Trump, nepoata președintelui, cu un doctorat în psihologie clinică.

      „Nimeni nu știe mai bine decât o rudă cum a devenit Donald ceea ce este. Din păcate, aproape toți păstrează tăcerea, din loialitate sau teamă. Pe mine nu mă oprește nici una, nici cealaltă. Pe lângă informațiile din sursă directă pe care le dețin ca nepoată a lui Donald, fratele tatălui meu, viziunea mea este și una clinică, instruită, de psiholog. Prea mult și niciodată destul este povestea celei mai vizibile și mai puternice familii din lume. Iar eu sunt singura care poartă numele Trump și este hotărâtă să o spună.”

      Pe lângă un portret minuțios construit al președintelui, autoarea a făcut declarații șocante în carte, cum ar fi fraudarea admiterii la facultate de către președintelele Statelor Unite. Cartea „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” este, printre altele, o colecție exhaustivă a traumelor, relațiilor distructive și a combinației tragice de abuz și neglijență din familia Trump.

      Este singura carte despre Donald Trump care a doborât recordurile editoriale: s-a vândut în aproximativ 1 milion de exemplare în prima zi și a fost în topul vânzărilor de pe Amazon în prima săptămână după publicarea sa în Statele Unite.


      Ce vei găsi în această carte:

      • cum a fraudat Donald Trump admiterea la facultate, plătind un coleg să dea testul SAT în locul său;
      • schemele fiscale frauduloase din anii ’90 realizate de actualul președinte al Statelor Unite, pe care autoarea le-a demascat prin furnizarea documentelor fiscale publicației New York Times, ce au stat la baza unei investigații;
      • de ce s-a încercat oprirea publicării cărții de către familia Trump;
      • cum tatăl lui Donald Trump i-a influențat dezvoltarea comportamentală deficitară fiului său, deteriorându-i abilitatea de a dezvolta și experimenta întregul spectru al emoțiilor umane;
      • factorii declanșatori ai caracterului narcisist al lui Donald Trump;
      • comportamentul toxic al lui Donald Trump în relația cu femeile.

      Mary L. Trump este fiica lui Fred Trump Jr., fratele mai mare al lui Donald Trump, care a murit la vârsta de 42 de ani. Mary L. Trump are un doctorat în psihologie clinică și a predat cursuri postuniversitare în domenii precum traume, psihopatologie și psihologia dezvoltării. De asemenea, a absolvit și o facultate cu specializarea în literatură comparată. Autoarea are educația, perspicacitatea și familiaritatea necesare pentru a dezvălui cum a creat familia sa cel mai periculos om din lume. Cu toate că Mary L. Trump a reușit să stea în afara luminii reflectoarelor cea mai mare parte a vieții sale, publicarea cărții despre unchiul său a schimbat totul. În cadrul acesteia, autoarea și-a asumat rolul de justițiar, dându-și seama că nu îi poate permite lui Donald să îi distrugă țara, la fel cum a observat că i-a distrus tatăl și familia.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.