Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Calendar Advent: 24 de zile cu 24 de surprize diferite! - Detalii aici.

      Produse Culinare. Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor

      Produse Culinare. Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor

      Sistemul de siguranta alimentelor HACCP
      2.8 / 10 ( 4 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2007
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      232
      ISBN:
      5948489100246
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ghidul contine informatii de importanta majora pentru lucratorii din domeniul productiei culinare care trebuie sa actioneze prin practici corecte de iginea, de productie, distributie si de servire pentru a reduce sau a anula contaminarile de natura biologica, fizica si sau chimica care ar putea afecta siguranta produselor, sanatatea si chiar viata consumatorilor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.