Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Psihologia manipularii. Editia a II-a

      Psihologia manipularii. Editia a II-a

      10.0 / 10 ( 3 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      284
      ISBN:
      9786066680103
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Un aspect atractiv al prezentei editii sta in capacitatea sa de a fi o lectura placuta si practica, ramanand in acelasi timp un document stiintific util deopotriva cercetatorilor si publicului general.

       

      Pentru specialisti, cartea de fata poate reprezenta o schimbare agreabila de ritm (de la materialele de studiu obisnuite), care, totusi, nu face rabat seriozitatii stiintifice. De asemenea, atat pentru cercetatori cat si pentru publicul larg, cartea aceasta poate fi considerata o modalitate de a demonstra ca, printr-o prezentare adecvata, ceea ce pare a fi doar un text stiintific fad se poate dovedi a fi, in realitate, un text plin de viata, folositor si relevant pentru toata lumea.

       

      De acum inainte vei fi foarte atent cand vei citi un ziar, vei face cumparaturi sau vei asculta un mesaj politic. Te va ingrozi sa afli ca esti manipulat 24 de ore din 24 !

      Supunerea fata de o autoritate este un comportament uman general, rezultind din statutul de fiinta sociala al omului. Adesea acest comportament se afla la originea incercarilor de manipulare.

       

      Sinteza a bogatei literaturi consacrate subiectului in ultimele decenii, volumul prezinta tehnicile de influentare a comportamentului, in sens pozitiv sau negativ. Lectura lui ne ajuta sa intelegem cum se exercita influenta si manipularea in viata de zi cu zi si sa le dejucam eficacitatea prin cunoasterea mecanismelor psihologice la care ele apeleaza.

       

      Doctorul in filozofie Robert B. Cialdini sustine cursuri universitare si post-universitare despre persuasiune si influenta sociala la University of North Carolina si Columbia Univeristy. El este in prezent seful catedrei de psihologie si membru al Consiliului de Conducere al Arizona State University.

       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.