Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Psihologia Trezirii

   Psihologia Trezirii

   3.0 / 10 ( 1 voturi)
   Categorii:
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2006
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   320
   ISBN:
   9789738757479
   Dimensiuni: H: 22.5cm | l: 15cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Lucrarea lui John Welwood este cu adevărat excepţională. În ultimii ani, s-au scris multe cărţi despre relaţia dintre practica meditativă orientală şi psihoterapia occidentală, dar puţine au atins nivelul de profunzime şi limpezime a gândirii pe care-l regăsim în Psihologia trezirii.
   Cum putem împleti realizările spirituale ale budismului cu descoperirile occidentale din domeniul psihologiei? Cum putem reconcilia dezvoltarea individului şi căutarea spirituală a ceea ce se află dincolo de sine? În cartea de faţă, psihologul şi psihoterapeutul John Welwood răspunde la aceste întrebări cu o extraordinară profunzime şi rigoare, dezvoltând o abordare psihospirituală inovatoare.Psihologia trezirii unifică trei dimensiuni majore ale existenţei umane – personalul, interpersonalul şi suprapersonalul – pe care nici o tradiţie orientală sau occidentală nu le-a integrat într-un cadru unic de înţelegere şi practică.
   Novici, teologi şi psihoterapeuţi deopotrivă vor găsi această carte educativă, transformatoare şi înălţătoare. Welwood nu cere din partea cititorilor cunoştinţe prealabile în domeniile meditaţiei şi psihoterapiei, reuşind pe de o parte să-i familiarizeze pe începători cu ambele discipline, iar pe de alta, să dezbată chestiuni complexe ce se vor dovedi o adevărată provocare pentru profesionişti.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.