Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Psihoterapie integrativa. Studii - Volumul 1

   Psihoterapie integrativa. Studii - Volumul 1

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Categorii:
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2020
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   204
   Volum Din Serie:
   1
   ISBN:
   9786069062463
   Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Volumul de față, Psihoterapie integrativă – Studii, ne aduce în prim plan munca unor viitori psihoterapeuți sau a celor care deja profesează în domeniu.

   Pe parcursul volumului întâlnim o serie de teme de mare interes în aceste vremuri tulburi, și anume, psihoterapia digitală (Vlad Brănesc) și modul cum putem construi alianța și relația terapeutică în mediul online (Gabriela Gujdar). Tămaș Roxana definește și abordează rolul schemelor maladaptative în menținerea tulburării de stres posttraumatic, iar Andreea Dolores Mihalca face o diferență între conceptele de couching, consiliere și psihoterapie, adesea acestea fiind considerate a fi la fel. Enache Ioan vorbește despre bulimia nervoasă în cadrul modelului integrativ strategic al sinelui și analizează cauzele de ordin familial și genetic care pot duce la dezvoltarea acestei tulburări alimentare.

   În acest volum avem două studii de caz și modalități de intervenție pentru tulburarea de depersonalizare (Brănesc Vlad) și reflectare, inteligență emoțională și coping în supervizare (Iliuș-Olariu Ana-Maria).

   Rapoartele de evaluare psihologică prezentate la finalul volumului doresc a fi un model pentru psihologii clinicieni în privința realizării unui raport de psihodiagnostic și a unor posibile direcții de intervenție gândite de Cădariu Ioana-Eva în cabinet.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.