Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Queer - Gandire critica, constiinta politica si practici culturale din Romania

      Queer - Gandire critica, constiinta politica si practici culturale din Romania

      6.0 / 10 ( 4 voturi)
      Ilustator coperta:
      Hortensia Mi Kafchin
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      392
      Colectie:
      ISBN:
      9786069471296
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Fără a fi exhaustivă, antologia de față, structurată pe trei direcții (gândire queer, intersecționalitate și practică queer, precum și artă și practică queer), oferă publicului larg o imagine panoramică a unora dintre cele mai relevante și definitoriiexpresii și articulări teoretice, practice și culturale queer din spațiul românesc actual.

      Queer este o soluție la ce întrebare? Este un concept creat pentru a rezolva ce problemă/probleme? Posibil, printre multe altele și la modul în care vedem relația conceptuală intre sex, gen și sexualitate, pe de o parte, și relația lor cu referentul corp, trăirile, practicile și instituțiile colective identitare și sexuale, pe de altă parte? Pe scurt, la dinamica operativă între forțele, rezistența, dorința/dorințele corporalității, manifestările și expresivitățile acesteia, și regimurile de putere prin care aceasta este codificată și reglementată individual și colectiv. Astfel, putem vedea că planul de imanență ar fi corporalitatea, personajul conceptul ar fi dorința (dar nu cea freudo-lacaniană, ci cea deleuziană), iar conceptul filosofic, cel de queer. Ovidiu Anemțoaicei

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.