Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Raspunsul lor... Da!
   5.0 / 10 ( 2 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2007
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   248
   ISBN:
   9789737780942
   Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 20.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Conflictul reprezinta o industrie in crestere. De aceea, in fiecare zi se negociaza cate ceva. Negociem chiar si atunci cand nu ne dam seama de asta si tot mai multe ocazii necesita implicarea intr-un astfel de proces. Toti oamenii vor sa participe la luarea deciziilor care ii afecteaza si tot mai putini vor accepta hotarari dictate de altii. Indiferent de context - afaceri, politica sau familie - majoritatea deciziilor ajung sa fie luate astfel.

   Desi negocieri au loc in fiecare zi, nu este usor sa te descurci onorabil. De nenumarate ori, strategiile standard ne lasa gustul amar al extenuarii sau instrainarii: fie ca este vorba de negocierea blanda sau dura, sau de alte strategii standard care pot fi catalogate a fi intre bland si dur, implica, fiecare, un troc intre a obtine ce ti-ai propus si a ramane in relatii bune cu oamenii.

   Exista insa o alta metoda, o cale si blanda, si dura: negocierea principiala. Conceputa in cadrul Proiectului de Negociere Harvard, de catre experti care au participat la delicate negocieri internationale, si descrisa in paginile acestei carti-document, se traduce prin a decide asupra problemelor in functie de „meritele” lor. Sugereaza ca trebuie sa urmaresti beneficii comune si, acolo unde interesele intra in conflict, sa insisti ca rezultatul sa se bazeze pe standarde juste, independente de vointa oricarei parti. Metoda negocierii principiale este dura in privinta meritelor, blanda in privinta oamenilor. Nu implica nici un truc si nici o pozitionare. Va arata cum sa obtineti ceea ce sunteti indreptatiti sa obtineti si sa ramaneti in continuare persoane agreabile. Va permite sa fiti corecti, protejandu-va in acelasi timp impotriva celor care ar putea profita de pe urma corectitudinii voastre.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.