Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Razbunatorul

      Razbunatorul

      Legenda lui Hugh Glass
      9.6 / 10 ( 7 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      344
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067196269
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cartea care a inspirat filmul The Revenant: legenda lui Hugh Glass

      „O teribilă poveste despre trădare.“ -- The Washington Post Book World

      Suntem în anul 1823 şi vânătorii de blănuri ai Companiei Rocky Mountain Fur duc o viaţă brutală de frontieră. Hugh Glass e unul din cei mai buni oameni ai Companiei, un neînfricat pionier al frontierei, specialist în găsirea urmelor. Dar o misiune de cercetare îl aduce faţă în faţă cu un urs grizzly, care îl mutilează groaznic, iar ceilalţi nu mai speră ca el să supravieţuiască. Doi oameni ai Companiei sunt desemnaţi să aibă grijă de Glass până moare. Însă după ce aceştia îl jefuiesc şi-l abandonează, pe Glass îl ţine în viaţă o singură dorinţă: răzbunarea. Cu un curaj şi o hotărâre ieşite din comun, omul munţilor parcurge, mai întâi târâş, sute de kilometri din frontiera americană neexplorată.

      Bazat pe fapte reale, Răzbunătorul. Legenda lui Hugh Glass e o poveste remarcabilă despre obsesie, voinţă umană împinsă până la limite şi despre cât de departe poate duce setea de răzbunare.

      Răzbunătorul. Legenda lui Hugh Glass are toate elementele unui roman clasic de aventuri, oferind forţă şi vitalitate poveştii dramatice a vânătorului Hugh Glass, pe care nici măcar o ursoaică grizzly nu a reuşit să-l omoare. -- Craig Johnson, autorul seriei Walt Longmire

      Una dintre cele mai impresionante legende despre Vestul Sălbatic. -- The Salt Like Tribune

      „Mormăitul crescu în intensitate, în timp ce ursoaica intra în luminiş. Îşi ţinea ochii negri aţintiţi asupra lui Glass şi capul plecat la pământ, în timp ce adulmeca mirosul străin, un miros care se amesteca acum cu cel al puilor ei. Ursoaica îl înfruntă direct, cu trupul răsucit şi încordat ca un arc puternic de trăsură. Glass se minună de muşchii incredibili ai animalului. Picioarele groase din faţă se continuau cu umeri masivi, iar deasupra de tot era cocoaşa argintie care făcea din ea un grizzly.“

      Citiţi cartea care a inspirat celebrul film The Revenant: Legenda lui Hugh Glass.
      Povestea uluitoare a personajului real Hugh Glass, vânător de blănuri şi pionier al Frontierei Americane.


      Michael Punke este ambasador al Statelor Unite la Organizaţia Mondială a Comerţului din Geneva, Elveţia. De asemenea, a activat în cadrul Consiliului Naţional de Securitate de la Casa Albă şi la Capitol Hill. A fost corespondentul pe subiecte istorice al revistei Montana Quarterly şi profesor la Universitatea din Montana. Michael Punke este şi autorul a două cărţi de nonficţiune: Fire and Brimstone: The North Butte Mining Disaster of 1917 şi Last Stand: George Bird Grinnell, the Battle to Save the Buffalo, and the Birth of the New West.
      Locuieşte în Montana.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.