Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Regatul celor mai frumoase departari

      Regatul celor mai frumoase departari

      10.0 / 10 ( 7 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      166
      ISBN:
      6426308002333
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Regatul celor mai frumoase departari - Cosmin Neidoni, editura Libris Editorial: Intre Don Quijote si Micul Print, intre Socrate si Descartes se intrevede o lume frumoasa, poate cea mai frumoasa din cate exista. Capacitatea lui Don Quijote de a extrage farmecul vietii din substanta nevazuta a unor himere, bucuria de a imagina a Micului Print, incantarea de a pune intrebari a lui Socrate si capacitatea lui Descartes de a extrage certitudinea din indoiala sunt elementele unei lumi in apele careia merita sa plonjezi din cand in cand pentru a salva in tine demnitatea de om.

      Celor pe care-i stimezi cel mai mult ofera-le nu doar candoarea iubirii si onoarea intransigentei tale, cum spunea undeva G. Ibraileanu, ci si bucuria de a le povesti despre farmecul discret al cartilor care au facut din tine un om echilibrat, bun si senin. Menirea noastra nu este doar a ne cultiva pe noi insine, ci a-i inspira pe altii, devenindu-le un mic reazem, o mica forma a regasirii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.