Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Regenerarea organelor
      Regenerarea organelor

      Regenerarea organelor

      5.5 / 10 ( 6 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      224
      ISBN:
      9786069092101
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm | 1.3cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Atunci cand ne gandim la moarte, ne gandim la ceva definitiv, un mister pe cat de intunecat, pe atat de nepatruns, cel putin cu ratiunea umana. Si totusi, nimic in natura nu se naste pentru a muri, ci pentru a renaste. Ciclul vietii si al mortii se repeta la infinit in tot ceea ce ne inconjoara: apusul e urmat de rasarit, samanta inmormantata tarziu in toamna rasare verde primavara, pulsatiile emise la moartea unei stele expulzeaza materie care va forma viitoarele generatii de corpuri ceresti. Viata se afla in Om de la insufletirea materiei, iar moartea de la Cadere. Cel mai pretios, dar si cel mai greu blestem, se inlantuie inexorabil, insa acest lucru asigura mersul inainte.

      In fiecare moment noi murim si renastem cate un pic. Se pot, asadar, organele regenera? Da, in fiecare secunda mor si se nasc particele minuscule de ficat, pancreas, inima, piele, creier... Este acesta un miracol? Este un firesc al Creatiei, care e in continua devenire, transfigurare si alchimizare.

      Miracolul este ca noile celule sa fie intotdeauna superioare celor care au murit, eliberate de furia, tristetea, ura, frica si boala celor de dinaintea lor.

      Suntem aceiasi si totusi mereu altii pe Drumul nostru catre Desavarsire, parca nici nedandu-ne seama cand anume lutul se transforma in Lumina.

      Cuprins
      INTRODUCERE 3 / CAPITOLUL I ANXIETATEA ŞI DEPRESIA 17 / CAPITOLUL II TIROIDA 33 / CAPITOLUL III PLĂMÂNII 47 / CAPITOLUL IV INIMA 64 / CAPITOLUL V SÂNII 76 / CAPITOLUL VI STOMACUL 88 / CAPITOLUL VII PANCREASUL 102 / CAPITOLUL VIII FICATUL 115 / CAPITOLUL IX SÂNGELE 129 / CAPITOLUL X RINICHII 150 / CAPITOLUL XI COLONUL 161 / CAPITOLUL XII UTERUL – OVARELE 178 / CAPITOLUL XIII PIELEA 195 / BIBLIOGRAFIE 212 / TITLURI DE ACELAŞI AUTOR 213 / MATERIALE DISPONIBILE PE DVD 222 / CUPRINS 223
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.