Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Romania, marile puteri si ordinea europeana (1918-2018)

      Romania, marile puteri si ordinea europeana (1918-2018)

      6.8 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      456
      Colectie:
      ISBN:
      9789734671847
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "In tot acest timp, Romania si-a urmarit interesele si si-a protejat independenta in cadrul unui sistem international organizat si condus de Marile Puteri. Lungul secol XX, daca am putea sa descriem astfel aceasta perioada, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai agitate si hotaritoare din istoria romanilor. Faptul ca tara lor a ramas aproape intacta in conditiile existentei unor vecini deloc prietenosi in cea mai mare parte a timpului s-a datorat instinctului romanesc de supravietuire, rivalitatilor dintre cei puternici si mai ales abilitatii specifice romanesti de a identifica limitele posibilului." (Keith Hitchins)

      "Avem nevoie, pentru ca viitorul nostru ca natiune pentru urmatorii 100 de ani sa fie asigurat, de actiune decisa, coerenta si precisa. Depinde doar de noi sa atingem acest obiectiv al unei Romanii puternice si eficiente, spre beneficiul generatiilor urmatoare. Tocmai de aceea cred ca acest volum, prin amplitudinea domeniilor acoperite si rigoarea studiilor sale, semnate de autori in mare parte deja consacrati prin scrierile, dar si prin actiunile lor, poate fi unul dintre indrumarele utile si necesare acestei intreprinderi deloc usoare, dar obligatorii." (Bogdan Aurescu)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.