Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Rosu, rosu, catifea

   Rosu, rosu, catifea

   6.8 / 10 ( 5 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2012
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   222
   ISBN:
   9786068342559
   Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Cincisprezece povestiri plus o confesiune, din vremurile cînd cu â din a se scria doar România. Republica Socialistă România. Pornim la drum în 1971 cu Grigore, nimeni altul decît micul Grişa al lui Cehov, teleportat în viitorul devenit trecut: în România comunistă.

   Continuăm cu alţi copii, stăm la cozile anilor ‘80, fie că sîntem oameni sau pisici, ne închinăm la zeiţele vînzătoare, aşteptăm să înceapă Calvarul, împănăm dulceaţa anilor copilăriei cu sîmburi amari, creştem, ne despărţim de toate cu o nespusă uşurare, în 1990, în Casa Poporului.

   Amintiri din Epoca de Aur? Şi da, şi nu. Sînt întîmplări domestice dintr-o epocă sălbatică, cioburi de viaţă, uneori schiţate în dialoguri repezi, alteori alcătuite din fraza lungă a unui singur gînd, poveşti cu decreţei, cu fraţi, părinţi sau bunici ai acestor copii. Între întîmplările atît de fireşti pe atunci, ce pot părea atît de absurde acum, se strecoară, nepusă, veşnica întrebare: cum de-a fost posibil?

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.