Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Rosu si negru - doua volume
      Rosu si negru - doua volume
      Rosu si negru - doua volume
      Rosu si negru - doua volume

      Rosu si negru - doua volume

      7.5 / 10 ( 4 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      600
      Colectie:
      ISBN:
      9786067105360
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Povestea lui Julien Sorel, tânărul sărac, inteligent şi ambiţios care îşi doreşte să urce pe scara socială impresionează cititorul modern prin realism şi autenticitate. Dorinţa tenace a lui Julien de a evada din lumea în care trăieşte îl târăşte pe acesta pe drumul arivismului şi oportunismului, silindu-l să ia decizii la limita moralităţii.

      Subtil şi pătrunzător, Stendhal descrie cu măiestrie societatea franceză de după căderea lui Napoleon, făcând un tablou extrem de realist perioadei pline de frământări a Restauraţiei. Tulburător şi emoţionant, Roşu şi negru este un bildungsroman şi totodată o cronică fascinantă a Franţei secolului al XIX-lea.

      „Stendhal studia oamenii ca pe niște insecte ciudate, care trăiesc și mor și sunt animate de tot soiul de forțe fatale. Singura lui preocupare era aceea de a determina natura, energia și direcția acestor forțe. Din punct de vedere uman, nu simpatiza deloc cu nici unul dintre eroii pe care îi crea, ci rămânea mereu deasupra nefericirii și nebuniei lor, mulțumindu-se să-și vadă în continuare de munca lui de disecție și expunându-și pur și simplu rezultatele acestei munci în romanele sale.“ - Émile Zola

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.