Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Ruj Pe Icoane

   Ruj Pe Icoane

   10.0 / 10 ( 1 voturi)
   Categorii:
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2006
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   80
   ISBN:
   9789732318584
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „In confuzia de voci poetice care si-au facut un blazon din programul anticalofil al «generatiei 2000», lirica Liviei Rosca se individualizeaza net. In versurile sale se simte vulnerabilitatea unui sentiment, compasiunea in fata avatarurilor conditiei umane. Spre deosebire de congenerele ei, Livia Rosca nu renunta la atributele feminitatii. Iar aceasta da poeziei sale forta autenticitatii si originalitatea incontestabila.“ (Tudorel Urian)

   „Livia Rosca vine pe un val de debuturi atit de promitatoare, incit ameninta sa produca un adevarat fenomen. Poezia ei nu e straina de trendurile tematice si de stilistica soft a ultimilor ani, dar biografismul aparent lejer si chiar frivol se transforma, la ea, intr-un fel de bildungslirism. Notatiile usoare, spontane si candide sint permanent corupte si convertite de o depresie existentiala care asigura partea de greutate a viziunii, astfel incit Livia Rosca pare a pregati o sinteza intre lirismul spumos si cel angoasat. Va fi, cu siguranta, o sinteza facuta cu gratie.“ (Al. Cistelecan)

   „Un ton autentic si o prospetime a scriiturii, destul de putin intilnite in ultima vreme.“ (Simona Sora) • „Un debut nu interesant, ci exceptional. Editura Cartea Romaneasca incepe sa conteze din nou!“ (Liviu Antonesei) • „In confuzia de voci poetice care si-au facut un blazon din programul anticalofil al «generatiei 2000», lirica Liviei Rosca se individualizeaza net.“ (Tudorel Urian) • „Livia Rosca vine pe un val de debuturi atit de promitatoare, incit ameninta sa produca un adevarat fenomen.“ (Al. Cistelecan) • „Livia Rosca nu seamana cu niciuna din poetele debutate la noi dupa 2000. Iar daca ar fi sa-i gasesc un «correspondent» in poezia 2000-istilor, acela ar fi Dan Sociu, poate cel mai bun dintre biografist-autenticistii de azi.“ (Claudiu Komartin)

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.