Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Sa nu faci rau

      Sa nu faci rau

      Povesti despre viata, moarte si operatii pe creier
      10.0 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      320
      Colectie:
      ISBN:
      9786063308277
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ce înseamnă să fii neurochirurg? Cum e să ții viața cuiva în mâinile tale, să tai adânc în materia care creează gândurile, sentimentele și rațiunea? Cum trăiești cu consecințele efectuării unei operații care ar trebui să salveze viața unui pacient, dar care se termină prost?


      În neurochirurgie, mai mult decât în orice altă ramură a medicinei, jurământul medicului de a „nu face rău“ conține o amară ironie. Operațiile pe creier comportă riscuri grave. În fiecare zi, chirurgul-șef Henry Marsh trebuie să ia decizii dureroase, adesea în condiții de urgență și nesiguranță. Dacă vi se pare că chirurgia pe creier este un meșteșug precis și elegant, practicat cu calm și detașare de către doctori, această relatare dureroasă, brutal de onestă vă va convinge să vă mai gândiți. Cu o uimitoare compasiune și sinceritate, autorul dezvăluie extraordinara bucurie de a opera, triumfurile profund mișcătoare, dezastrele și regretele, dar și momentele de umor negru ce caracterizează viața unui chirurg pe creier. O incursiune de neuitat în nenumăratele drame umane ce au loc într-un spital modern aglomerat, dar, mai presus de toate, o lecție pentru cei care au nevoie de speranță atunci când se confruntă cu cele mai dificile decizii din viață.

      Henry Marsh, neurochirurg britanic de marcă, își desfășoară activitatea la St. George’s Hospital din sudul Londrei, în cadrul uneia dintre cele mai mari unități spitalicești specializate în neurochirurgie din Marea Britanie. Activitatea lui profesională a constituit subiectul a două filme documentare realizate de BBC și distinse cu premii: Your Life in Their Hands (2004) și The English Surgeon (2007).
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.