Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Salate
   4.0 / 10 ( 4 voturi)
   Categorii:
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Editura:
   Tip copertă:
   Hardcover
   Nr Pag:
   96
   ISBN:
   9786068653860
   Dimensiuni: H: 15cm | l: 11.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.


   Odată cu selecţia reţetelor de salate făcută de Academia Barailla, trăiţi experienţa unui preparat bogat în arome, culori, texturi şi gusturi. Cu intuiţie şi creativitate, ingredientele alese pot transforma salata într-o sărbătoare a simţurilor. în ce priveşte aromele, salata este destul de simplă. Dar, în ce priveşte prepararea ei, trebuie să aplicaţi câteva trucuri pentru a vă asigura că acele arome se întrepătrund şi sunt într-o perfectă armonie. Pentru începători, este recomandabil să respecte reţeta. Mai târziu, după ce câştigă experienţă, pot adăuga o notă personală — este important ca ingredientele să se completeze între ele, pentru ca fiecare salată să capete un echilibru subtil între tradiţie şi inovaţie.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.