Dintotdeauna romanilor le-a placut sa prepare pentru iarna conserve din fructe si legume. Pe langa acest obicei pastrat si dezvoltat in timp, a aparut si moda salatelor, disponibile in orice sezon, odata cu globalizarea.
Am adunat pentru dumneavoastră în această carte:
• Salate servite ca APERITIV
• Salate servite ca UN FEL DE MÂNCARE
• Salate AMESTECATE din legume, carne, fructe, peşte, crustacee şi condimente
• Salate servite ca GARNITURĂ la mâncărurile mai grase şi mai condimentate
• SOSURI vechi de jumătate de veac şi DRESSINGURI moderne
Salate si conserve din fructe si legume
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2015
Editura:
Nr. pagini:
160
ISBN:
9786069262351
Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!