Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Salvarea relatiilor. O strategie in sapte pasi pentru refacerea legaturii cu partenerul de viata

      Salvarea relatiilor. O strategie in sapte pasi pentru refacerea legaturii cu partenerul de viata

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2007
      Nr. pagini:
      344
      ISBN:
      5948486004325
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dr. Phillip McGraw lucrează de mai bine de douăzeci de ani în domeniul psihologiei şi al planificării strategice de viaţă. Totodată, este un conferenţiar de succes şi un foarte apreciat om de televiziune, nominalizat de trei ori la premiile Emmy. Emisiunea sa, Dr. Phil, este una dintre cele mai populare emisiuni, pe tema relaţiilor de cuplu, din Statele Unite.

      În cartea Salvarea relaţiilor, dr. Phillip McGraw analizează zece dintre cele mai cunoscute mituri despre cum ar trebui să arate o relaţie împlinită. În acelaşi timp, autorul propune o strategie alcătuită din şapte paşi, care vă ajută să restabiliţi relaţia cu partenerul, dar şi cu dumneavoastră înşivă. Strategia presupune, printre altele, completarea unor teste şi chestionare în urma cărora să ajungeţi să cunoaşteţi mai bine nevoile dumneavoastră de cuplu, precum şi aşteptările cu care aţi pornit la drum.

      Sfatul cel mai de seamă al autorului este mai degrabă un avertis-ment: odată restabilită relaţia cu partenerul, drumul nu s-a încheiat. Orice relaţie este un proiect în continuă devenire, iar strategiile care v-au salvat vor trebui să vă ghideze în menţinerea acestei relaţii.

      Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, dăm naştere, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

      O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei — o familie cu adevărat fericită.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.