Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Sanatate la pahar

   Sanatate la pahar

   Volumul 1: Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica. Pas cu pas
   7.0 / 10 ( 25 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Tip copertă:
   Hardcover
   Nr Pag:
   184
   ISBN:
   9786069395394
   Dimensiuni: H: 24cm | l: 17cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 75 de lei.
   Poți returna acest produs în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „Mă bucur pentru această apariţie editorială! Autoarea, Anca Alungulesei, pasionată şi practicantă a genului, reuşeşte să convingă prin simplitatea limbajului şi prin faptul că promovează domeniul „alimentaţiei ancestrale”, concept valorificat din ce în ce mai mult în ultima vreme. Recomandăm cu căldură acest îndrumar necesar omului bolnav şi sănătos deopotrivă."
   Pavel Chirilă, Profesor Doctor Universitar, Fondator „Naturalia"

   „Nu specializările ei de nutriţionistă sau business-ul său de succes în domeniul rafinat al alimentaţiei sănătoase te fac s-o asculţi cu seriozitate pe Anca Alungulesei, ci zâmbetul ei luminos, aura sa de fericire şi de energie bună, pe care le observi de la distanţă. Aşa este şi lectura cărţii de faţă: firească, simplă, bună, luminoasă. Ca o gură de aer, ca o gură de apă, ca o gură de suc dintr-un pahar cu sănătate."
   Alice Nastase Buciuta Scriitor

   „Scopul acestei cărţi este acela de a te ajuta să înţelegi şi să integrezi în fiinţa ta beneficiile sucurilor în alimentaţia zilnică, într-un mod cât se poate de natural, adică pas cu pas. Mai mult decât atât, această carte este un ghid, deoarece te ajută să eviţi erorile pe care le poţi face atât la început de drum, cât şi pe parcursul acestei călătorii. Îmi place să spun că aceasta este o carte atât pentru living sau birou, cât şi pentru bucătărie. Te invit în universul meu de „Sănătate la pahar", univers care sper să devină şi al tău".
   Anca Alungulesei, Autor

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.