Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Sarpele din inima mea
      Sarpele din inima mea

      Sarpele din inima mea

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      80
      ISBN:
      9789732331224
      Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 22cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ofelia Prodan cunoaste vechea legenda orientala care spune ca la fiecare intersectie dintr-un oras parasit se string demonii si il asteapta pe calatorul strain care se incumeta sa treaca pe acolo, pentru a-i tulbura mintile. Din fiecare pagina a Sarpelui din inima mea se iveste o noua fata a celui care te ispiteste si te conduce printre demonii din carte, incit nu stii prea bine daca te vei rataci sau vei ajunge in final la o destinatie. Ajungi, dar nu mai esti tu!
       
      „Am vrut si n-am vrut sa scriu Sarpele din inima mea. Fiecare poem a fost ca o incizie in craniu, dezvelind o parte bolnava din creier. Nebunia imi dadea lacoma tircoale in fiecare noapte si, terifiata, spuneam «Stop!». Si totusi, continuam, cu o luciditate sinucigasa, a doua zi, sfidind orice. Trebuie scrisa cartea aceasta, imi soptea perfid vocea interioara. Am scris-o si in final am zis: «Sarpele din inima mea imi codifica o parte din viata si e foarte bine asa!».” (Ofelia Prodan)
       
      „In lirica Ofeliei Prodan, Sarpele din inima mea face saltul dinspre luciditatea dusa la extrem din No exit catre reveria fascinanta a sfirsitului; un sfirsit pe care autoarea nu-l intelege ca pe o lespede trintita peste mormintul proaspat, ci ca pe un prilej neasteptat de analiza a ultimilor pasi dinaintea marelui final. Ipostazele declinului se succeda cu rapiditate in niste episoade epice cu o incredibila forta imagistica. Efectul de suspans e garantat: in acest nevinovat sotron jucat cu moartea, singura certitudine lasata cititorului este ca, pentru Ofelia Prodan, granita dintre viata si poezie a fost de mult – si definitiv – desfiintata.” (Dan-Liviu Boeriu)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.