Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Sărbătorim 24 de ani împreună și ai codul CARTU24 pentru -20% la toată oferta în stoc 24h

      Saturday Pizzas from the Ballymaloe Cookery School

      Saturday Pizzas from the Ballymaloe Cookery School

      The Essential Guide to Making Pizza at Home, from Perfect Classics to Inspired Gourmet Toppings
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      192
      ISBN:
      9781849758826
      Dimensiuni: l: 24.3cm | H: 19.9cm | 2.3cm | 846g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      Artisan pizzas with delicious, seasonally inspired toppings are the focus of this exciting new book co-authored by Philip Dennhardt, the pioneer of Saturday Pizzas, and Kristin Jensen, one of Ireland's most prestigious food writers.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.