Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Sex fara frontiere

      Sex fara frontiere

      3.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      336
      ISBN:
      9786068823744
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Titlul cărţii, sugerat de un editor de cărţi electronice, care mi-a spus că pentru a vinde o carte în România zilelor noastre trebuie în mod obligatoriu să ai cuvântul sex pe frontispiciu, este în mod voit provocator, ales special pentru a speria pudibonzii de toate vârstele. Într-o ţară unde găseşti la tot pasul saloane de masaj folosite de VIP-uri simandicoase, unde fetele de pe centură le poartă de grijă şoferilor de TIR, unde parlamentul nu votează o lege a prostituţiei din cauză că Patriarhia nu-i dă voie, te poţi aştepta la orice!


      Dan-Emilian Tinică


      „Am plecat spre Piaţa Roşie!” zise Mark ieşind din cameră împleticindu-se. Se întorse însă după câteva secunde şi din cadrul uşii îi spuse lui Shirley să fie cuminte, că el se întoarce înapoi imediat după ce a pus piciorul în Piaţa Roşie. Valy a mai aşteptat câteva secunde după care s-a rostogolit peste Shirley şi a început s-o sărute. Femeia nu i-a răspuns , dar nici nu l-a împins să-l dea jos de pe ea. Mâinile bărbatului au început să acţioneze febril încercând să pătrundă sub învelişul de haine , nu foarte gros având în vedere anotimpul în care se aflau. Shirley stătea în continuare nemişcată, dar începu să geamă uşor. Valy nu ştia cum să manevreze corpul inert al femeii. Începuse să-i descheie nasturii de la bluză unul câte unul când în cadrul uşii apăru Mark şi atunci se rostogoli la locul lui. „Nu am reuşit s-o găsesc!” Ce n-ai reuşit să găseşti?” întrebă Paul. „Piaţa Roşie”. Izbucniră cu toţii în hohote de râs pe diverse tonalităţi, doar Shirley rămase la fel de imperturbabilă. (fragment din roman)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.