Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Simplitatea principiului

      Simplitatea principiului

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      292
      Colectie:
      ISBN:
      9789731417028
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Lucrarea își propune să-i inițieze pe cititori în problematica metafizică. Această misiune nu este ușoară. Ne-am putea într-adevăr imagina că definițiile clare și bine articulate ar fi suficiente pentru a ne da seama de ceea ce ea caută, și anume principiul absolut prim. Dar vom vedea că acest principiu scapă unui asemenea fir conducător, solicită o punere sub semnul întrebării ce nu are un sfârșit, privește totalitatea vieții noastre și a lumii. Vom elabora aici problema metafizică în maniera cea mai liniară și sistematică cu putință. Punerea inevitabilă a acestei probleme și cercetarea cu privire la ceea ce o face posibilă este o aventură ce angajează și entuziasmează totalitatea ființei umane. Desigur, sfiala inteligenței și seriozitatea problemelor întâlnite nu lasă loc entuziasmelor facile. Dar atunci când gândirea este confruntată cu ceea ce constituie esența interogațiilor sale și care motivează toate eforturile sale culturale și științifice, ea atinge binele său cel mai prețios și împlinește acel ceva pentru care este făcută, chiar dacă trebuie să accepte răbdarea chestionării și să meargă pe urmele acesteia pas cu pas.

      Paul Gilbert, iezuit, este doctor în Filosofie și Litere la Universitatea din Louvain, Belgia și profesor de metafizică la Facultatea de filosofie a Universității Gregoriene, Roma. Este autorul unor lucrări de metafizică, precum Simplitatea principiului (1994) și La patience d’etre (1996), care au obținut premiul „Cardinal Mercier” al Universtății din Louvain și premiul „Polydore De Paepe” al Academiei Regale din Belgia (2001).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.