Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Singur printre parinti

   Singur printre parinti

   5.0 / 10 ( 2 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2015
   Editura:
   Nr Pag:
   184
   ISBN:
   9786069367575
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Singur printre părinţi este un experiment, o cameră video cu obiectivul apropriat. Ataşată de capul unui băiat, această cameră (ochiul cititorului) a fost setată să vadă nu atât exteriorul, cât cele mai profunde transformări interioare în procesul devenirii întru bărbat. Şi mai bine spus, este procesul de metamorfozare a unui cetăţean în om (dacă nu la potenţialul maxim, atunci măcar mediu – oricum însă mult peste cel posibil de imaginat).

   Principalul inamic de confruntat rămâne frica noastră cea de toate zilele, familiară oamenilor de la geneză încoace, mai familiară câteodată chiar decât dragostea. Firul narativ este o axă experimentală care promite dezbaterea unor subiecte îngropate şi abandonate în cavernele subconştientului, dar propune şi un rezultat final ce-i poate oferi cititorului răbdător un sfat preţios. S-a încercat dacă nu o definitivare a identităţii, atunci măcar construirea unei filosofii de viaţă care să menţină spiritul puternic în călătoria lui prin tunelele haosului.

   Avertisment final: Open-mindedness absolutely required!

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.