Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   Soapte de iubire

   Soapte de iubire

   7.9 / 10 ( 7 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Editura:
   Tip copertă:
   Paperback
   ISBN:
   9786064001795
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   De la autoarea bestsellerurilor Dulcea uitare,

   Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi

   O poveste despre povara trecutului și despre puterea dragostei de a învinge cele mai neașteptate obstacole.

   Pentru prima dată, două autoare de bestselleruri New York Times își unesc talentele în acest roman nespus de emoționant.

   Avery, asistentă medicală, și Josh, paramedic, se întâlnesc într‑o seară la o intersecție. Tocmai au ieșit din tură și sporovăiesc, așteptând să se schimbe culoarea semaforului. El, mare cuceritor, ea, cu gândul doar la muncă, dar amândoi bântuiți de fantomele trecutului. Secundele trec, aproape s‑a făcut verde, Josh își încearcă norocul, Avery nu se lasă – și amândoi râd, fără să știe că un accident le va schimba pentru totdeauna destinele.

   „Jamie și Teresa au creat povestea perfectă, care te captivează grație personajelor încântătoare și a intrigii inteligente.“ Sassy Book Lovers Blog

   „ M‑am întins spre ea, văzând deja ceea ce ea urma să vadă abia într‑o fracțiune de secundă, când avea să fie prea târziu. Semaforul se făcuse deja roșu și mâinile i‑au încremenit pe volan; se uita neputincioasă cum un camion se apropia de ea cu peste 60 de kilometri la oră. Fața i s‑a schimonosit de oroare când sunetul de metal sfărâ­mat din cauza impactului a umplut aerul.“

   Jamie McGuire a urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma și Autry Technology Center, pe care l‑a absolvit cu o diplomă în radiologie. Locuiește în Enid, Oklahoma, cu soțul său și cei trei copii ai lor. Este autoarea trilogiei Providence și a seriilor de mare succes Beautiful și Frații Maddox.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   You need to authenticate in order to add a review.