Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Supergandire

      Supergandire

      Imbunatateste-ti gandirea si ia decizii mai bune cu ajutorul modelelor mentale
      6.3 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      528
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067223828
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Supergândire este un ghid distractiv și inspirat ilustrat, care cuprinde orice model mental de care ai putea avea nevoie vreodată. Cum te pot ajuta modelele mentale? Iată doar câteva exemple...

      - Dacă te simți copleșit de o listă de sarcini care pare să tot crească, s-ar putea să ai nevoie de matricea decizională Eisenhower pentru a le prioritiza.

      - Folosește modelul celor „5 de ce”pentru a înțelege mai bine motivațiile oamenilor sau pentru a ajunge la cauza unei probleme.

      - Înainte de a trage concluzia că un coleg încearcă să te saboteze când îți dă planurile peste cap, apelează la briciul lui Hanlon pentru o explicație alternativă.

      - Ți s-a întâmplat vreodată să stai până la capăt la un film prost doar pentru că biletul a fost scump? Ei bine, e posibil să fi căzut pradă erorii costurilor nerecuperabile.

      - Stabilește evenimente de forțare, cum ar fi scurte ședințe periodice sau termene limită, pentru a favoriza schimbările care dorești să se producă.

      În concluzie, data viitoare când te afli în fața unei decizii dificile sau când încerci să înțelegi o situație complexă, lasă Supergândirea să-ți reformeze mintea cu ajutorul modelelor mentale.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.