Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Tartine Bread
      Tartine Bread
      Tartine Bread
      Tartine Bread
      Tartine Bread

      Tartine Bread

      5.8 / 10 ( 5 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2010
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      304
      ISBN:
      9780811870412
      Dimensiuni: l: 22.3cm | H: 26.2cm | 3.5cm | 1322g
      Adaugă în coș
      19900
      Stoc furnizor
      Livrare în 2-3 săptămâni!

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      The Tartine Way - Not all bread is created equal

      "...The most beautiful bread book yet published..." – The New York Times

      Tartine - A bread bible for the home baker or professional bread-maker! It comes from Chad Robertson, a man many consider to be the best bread baker in the United States, and co-owner with Elizabeth Prueitt of San Francisco's Tartine Bakery. At 5 P.M., Chad Robertson's rugged, magnificent Tartine loaves are drawn from the oven. The bread at San Francisco's legendary Tartine Bakery sells out within an hour almost every day.

      Only a handful of bakers have learned the bread science techniques Chad Robertson has developed: To Chad Robertson, bread is the foundation of a meal, the center of daily life, and each loaf tells the story of the baker who shaped it. Chad Robertson developed his unique bread over two decades of apprenticeship with the finest artisan bakers in France and the United States, as well as experimentation in his own ovens. Readers will be astonished at how elemental it is.

      Bread making the Tartine Way: Now it's your turn to make this bread with your own hands. Clear instructions and hundreds of step-by-step photos put you by Chad's side as he shows you how to make exceptional and elemental bread using just flour, water, and salt.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.