Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

   Teatru pentru prichindei, mari, mici si mititei

   Teatru pentru prichindei, mari, mici si mititei

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2014
   Tip coperta:
   Paperback
   Nr. pagini:
   190
   Colectie:
   Editia:
   a II-a
   ISBN:
   9786069327951
   Dimensiuni: l: 14.8cm | H: 21cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Publicat în colecția „Scena de Hârtie”, volumul de teatru pentru copii semnat de Sînziana Popescu, include patru piese premiate și produse pe scenele din întreaga țară sau la Teatrul Național Radiofonic.

   Viața ca o poveste. Un copil și un actor află de ce dispar personajele din Lumea Poveștilor și cum le-ar putea salva. Textul a fost distins în anul 1996 cu Premiul secțiunii de teatru pentru copii și tineret la Concursul Național de Dramaturgie Originală Contemporană „Camil Petrescu”, organizat de Ministerul Culturii. În anul următor piesa a fost montată pe scena Teatrului Național din Târgu Mureș, în regia lui Kincses Elemer, iar în 1999 a fost adaptată, produsă și difuzată de către Teatrul Național Radiofonic, în regia lui Mihai Lungeanu.

   Când jucăriile spun pa. Jucăriile unui copil răsfățat își iau soarta în micile lor lăbuțe, aripioare sau mânuțe și fug în lume. Această comedie muzicală a câștigat Marele Premiu al Concursului Național de Dramaturgie din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, având premiera la sfârșitul lunii noiembrie 2008 pe scena Teatrului Ion Creangă din București, în regia lui Atilla Vizauer.

   Alunecând într-o prună. Un băiețel învață de la un sâmbure de prună cum să se împrietenească cu propriul său frate mai mare. Piesa a câștigat în 1999 Premiul I la secțiunea teatru pentru copii din cadrul Concursului Radiodifuziunii Române, fiind ulterior produsă și prezentată la Teatrul Național Radiofonic, în regia lui Mircea Albulescu.

   Domnul de Ciocolată. O fetiță pofticioasă descoperă pe pielea ei ce se întâmplă cu copiii ce se lasă ademeniți cu dulciuri de către străini. Textul a primit în 2005 Marele Premiu al Concursului Național de Dramaturgie din cadrul Festivalului Internațional de Marionete „Gulliver” de la Galați. O versiune radiofonică a acestei piese a fost prezentată în stagiunea 2002-2003 a Teatrului Național Radiofonic, în regia lui Mihai Lungeanu.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.