Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Teste-grila, minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept civil

   Teste-grila, minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept civil

   1.0 / 10 ( 1 voturi)
   Categorii:
   Editia:
   a V-a
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2018
   Tip copertă:
   Paperback
   Nr Pag:
   694
   Colectie:
   ISBN:
   9786063902994
   Dimensiuni: H: 23cm | l: 16cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere


   Autori: Vladimir Diaconita , Emese Florian , George-Alexandru Ilie , Nicoleta Miclaus-Badin , Daniela Motiu , Kamelia Sirbu

   DESPRE LUCRARE
   Realizata de un colectiv de autori cu mare experienta, format din judecatori, formatori ai Institutului National al Magistraturii, specialisti din Ministerul Justitiei, avocati si cadre didactice care predau la facultati de drept de prestigiu din tara, lucrareaTeste-grila, minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita este utila candidatilor la examenele de admitere in profesiile juridice, pentru concursul de admitere in magistratura, pentru examenele de admitere in profesia de avocat, de definitivare sau promovare, precum si studentilor facultatilor de drept, pentru examenul de licenta.

   CUPRINSUL LUCRARII
   - grile;
   - minispete;
   - grilele si minispetele de la concursurile de admitere la INM, in magistratura si de la examenele de primire in profesia de avocat stagiar si definitiv din 2015, 2016 si 2017, cu raspunsurile motivate.

   PUNCTELE FORTE ALE LUCRARII
   - suplimentarea numarului de grile si minispete;
   - minispetele, prezente inca de la a doua editie, confera lucrarii si un pronuntat caracter practic;
   - explicatii ale variantelor de raspuns, precum si trimiteri la texte legale sau la lucrari relevante din doctrina, astfel incat cei interesati sa inteleaga optiunile autorilor;
   - raspunsuri motivate pentru grilele/minispetele de la concursurile de admitere la Institutul National al Magistraturii si in magistratura, sesiunile din 2015, 2016 si 2017, precum si de la examenele de primire in profesie ca avocat stagiar si definitiv, sesiunile din 2015, 2016 si 2017.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.