Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      The Book of Notebooks
      The Book of Notebooks
      The Book of Notebooks
      The Book of Notebooks

      The Book of Notebooks

      Cartea carnetelor
      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      576
      Ilustratori:
      ISBN:
      9789730258585
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dan Perjovschi.The Book of Notebooks / Cartea carnetelor este un proiect editorial inedit ceurmărește consemnarea narațiunilor grafice ale lui Dan Perjovschi pornind de la cercetarea arhivei artistului, ce constă într-un număr de aproximativ 250 de carnete. Începând cu sfârșitul anilor ’80, carnetele devin un spațiu de lucru, deopotrivă public și privat, unde artistul notează fapte istorice și evenimente cotidiene, situații și momente expoziționale care i-au definit traseul artistic și care, într-un sens mai larg, (re)compun în paginile publicației peisajul complex al societății românești și internaționale din ultimii 25 de ani, aducând în prim-plan destinul (particular) al artistului est-european.

      Reunite pentru prima dată în paginile unei cărți, seria de carnete selectate de editor capătă dimensiunea unui meta-jurnal de observație în care Dan Perjovschi îşi consemnează sistematic, prin desen sau text, cu ocazia călătoriilor sale sau a perioadelor de lucru în țară, observațiile și comentariile, mecanismele instituționale curente, întâlnirile, prieteniile, habitus-urile zilnice. Acestea alcătuiesc la final secvențele unei narațiuni extrem de personale despre fragilitatea artei și a vieții artistului, despre raporturile extrem de schimbătoare dintre artă și societate, dintre cotidian și sistemul artistic instituțional.

      Cele 576 de pagini includ carnete realizate de Dan Perjovschi între anii 1994 și 2017, alături de patru texte redactate special pentru acest volum, aparținând unor apreciați istorici de artă și curatori.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.