Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome
      The Roads to Rome

      The Roads to Rome

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      336
      ISBN:
      9781984822321
      Dimensiuni: l: 21.6cm | H: 28.3cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Writer and restaurateur Jarrett Wrisley fell in love with the food of Rome when he went there with his chef and business partner, Paolo Vitaletti, ate Paolo's mother's Roman cooking, and decided they would open the most authentic Roman restaurant they could. However, during his stay, he found more questions than answers about what Roman cuisine really was, and realized that the food of Rome was never solely from or of Rome, but the product of the trade routes that came in from neighboring regions of Italy. Thus, The Roads to Rome: a cookbook written and researched in the culinary-anthropology tradition of Fuchsia Dunlop and Claudia Rodin; a beautifully written journey that traces the origins of Rome's most iconic flavours, ingredients, and dishes; a chance to meet the Norcian butchers, Campanian fishermen, and other artisans who feed this city's cuisine; and a journey to see how history and culture come to the plate.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.