Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Timpul trairii. Timpul marturisirii

      Timpul trairii. Timpul marturisirii

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Nr. pagini:
      623
      Colectie:
      ISBN:
      9786060230380
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „Autorul nu concepe jurnalul ca spatiu al confesiunilor violente, nu-si varsa aici otravurile, ca Sainte-Beuve altadata, incondeindu-si pentru eternitate contemporanii. In jurnal vede mai mult «un exercitiu de viata, forma de manifestare a libertatii spiritului si opera a vointei noastre». Iar vointa nu se refera atat la regularitatea notatiilor (diaristul recunoaste adesea ca trec uneori luni intregi fara sa scrie nimic), cat la disciplina gandirii, la efortul cunoasterii si al modelarii de sine.

      «Fanatic al pudorii», criticul nu este, totusi, atat de mandru de atitudinea sa rezervata («viciul discretiei» e o sintagma ce se repeta), regreta amarnic pierderea unui jurnal de tinerete, distrus, se pare, pe fondul unei crize conjugale. Insemnarile de felul acesta sunt de nepretuit, cu atat mai mult cu cat aduc la suprafata, chiar daca hieroglific, tainele unei existente nu lipsita de framantari si angoase.” Antonio Patra

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.