Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Transformarea financiara totala

      Transformarea financiara totala

      5.6 / 10 ( 31 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Nr. pagini:
      278
      ISBN:
      9786065130630
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Transformarea financiară totală este un ghid de mare ajutor pentru toţi cei care vor să îşi transforme din temelii situaţia financiară. Dacă ai probleme cu banii nu trebuie decât să urmezi consecvent etapele descrise în această carte, să aplici sfaturile verificate ale autorului, să valorifici instrumentele oferite şi, în final, te vei putea bucura cu adevărat de libertatea financiară totală.

      Una dintre cele mai mari probleme ale zilelor noastre este cea a banilor şi, implicit, a modului in care ii administram. Transformarea financiară totală – Un plan cu rezultate confirmate pentru o formă financiară optimă este scrisă de un specialist în administrarea finanţelor şi inspirată din experienţa personală a acestuia. Autorul lansează, prin această carte, o provocare tuturor celor care doresc să-şi îmbunătăţească situaţia financiară. Schimbarea ce trebuie făcută nu este defel uşoară şi ea trebuie susţinută intens, pe parcursul unui proces ce poate dura de la câteva luni la câţiva ani. în schimb, la capătul acestei transformări, toţi care vor fi parcurs-o vor avea satisfacţia de a se simţi cu adevărat liberi şi stăpâni pe propriile lor finanţe.

      Transformarea financiară totală implică o serie de etape ce trebuie depăşite - prima dintre ele constând în depăşirea fazei de negare şi recunoaşterea unei situaţii financiare problematice. Apoi, autorul demontează o serie de mituri legate de datorii, accentuând faptul că datoria nu este un instrument. Miturile legate de bani sunt şi ele demontate, autorul mărturisind, în calitate de milionar în dolari, că cei bogaţi nu au secrete. O altă etapă ce trebuie depăşită este cea a ignoranţei şi a dorinţei de a ţine paşii cu vecinii. Un pas important în această transformare îl constituie fondul pentru urgenţe, pentru a putea începe achitarea datoriilor, de la cele mai mici la cele mai mari, metodă numită bulgărele datoriilor.

      Investiţiile în pensie, economiile şi achitarea integrală a ipotecii te vor ajuta să continui transformarea financiară totală. După ce vei fi respectat toate aceste etape, te vei putea bucura pe deplin de libertatea financiară de care vei dispune şi vei putea trăi ca nimeni altcineva ca recompensă pentru toate sacrificiile făcute.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.