Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Ultimul vals

      Ultimul vals

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      237
      Colectie:
      ISBN:
      9786063318238
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Lady Christina este inca in doliu, desi a trecut un an si jumatate de la moartea lui Gilbert, sotul ei. Si, cu toate ca nu l-a iubit niciodata, ajunsese sa se obisnuiasca si sa accepte modul lui puritan de viata. Insa totul se schimba odata cu sosirea lui Sir Gerard Percy, conte de Wanstead, varul raposatului ei sot si noul stapan al mosiei Thornwood. In momentul in care Christina il revede pe Gerard, isi aduce aminte cat de mult il dispretuieste. Adevarat, candva fusesera indragostiti.

      Dar dragostea lor cazuse victima masinatiunilor maleficului Gilbert – caci Christina crezuse lucrurile in - grozitoare pe care acesta i le spusese despre Gerard, iar Gerard ramasese cu convingerea ca, de fapt, Christina il preferase pe Gilbert pentru bani si titlu. Acum, contele a venit la mosie ca sa-si gaseasca sotie si sa-si invite prietenii sa petreaca impreuna cateva zile la Thornwood.

      Christina este revoltata: cum indrazneste Gerard sa sugereze organizarea unui bal fara sa o anunte din timp? Si oare nu stie ca sa dansezi vals este un adevarat pacat? Insa la bal, cand Gerard ii cere mana in timpul ultimului dans, nu are de ales decat sa accepte. Poate pentru a nu refuza dorinta stapanului de la Thornwood… dar, cu siguranta, pentru ca nu se poate impotrivi dorintei propriei inimi.


      Mary Balogh a scris peste 70 de romane si 30 de nuvele . Printre numeroasele premii castigate s-a numarat si cel pentru intreaga activitate acordat de Romantic Times.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.