Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Ultramaratonistul si nu doar despre bicicleta
      Ultramaratonistul si nu doar despre bicicleta
      Ultramaratonistul si nu doar despre bicicleta
      Ultramaratonistul si nu doar despre bicicleta

      Ultramaratonistul si nu doar despre bicicleta

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      0705632602812
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cutie cadou pentru cei pasionați de ciclism și alergare!

      Cuprinde:
      ULTRAMARATONISTUL
      ,,Milioane de americani aleargă. Aleargă pentru a fi în formă, pentru sănătatea aparatului cardiovascular, pentru senzaţia dată de endorfine. În 2003, un număr record de 460.000 de oameni au participat la unul dintre nenumăratele maratonuri din America. Şi-au depăşit limitele de rezistenţă pentru a alerga 42 de kilometri.
      Dar mai este un grup de alergători, mai mic şi necunoscut, un grup de oameni numiţi ultramaratonişti. Pentru noi, un maraton este doar încălzirea. Cursele noastre sunt de 80, de 160 de kilometri. Putem alerga 24 de ore fără să dormim, abia dacă facem pauze de mâncare sau apă, câteodată nu folosim nici măcar toaleta. Alergăm în sus şi în jos pe munţi; prin Valea Morţii în mijlocul verii; la Polul Sud. Forţăm corpul, mintea şi spiritul mult peste ceea ce crede lumea că înseamnă limite ale durerii şi ale efortului.” mărturisește protagonistul acestei cărți motivaționale.
      Este o întrebare excelentă, deşi viciile nu pot fi niciodată definite exact. Când a fost întrebat de ce vrea să escaladeze Everestul, George Mallory a dat faimosul său răspuns laconic: Pentru că există. Se pare că răspunsul a satisfăcut suficient de mult încât să ajungă o zicală foarte cunoscută. Dar nu e cine ştie ce răspuns. Cu toate astea, înţeleg ce-a vrut să spună. Când sunt întrebat de ce alerg toată noaptea distanţe atât de imposibile sunt de multe ori tentat să răspund ceva de genul: Pentru că pot. Este cât se poate de adevărat că sportivii nu au întotdeauna cele mai introspective suflete. Dar nu este un răspuns complet. Nici măcar pe mine nu mă satisface. Am şi eu propriile-mi întrebări.
      De ce alerg?
      De cine fug?
      Încotro mă îndrept?
      Orice alergător are o poveste. Aceasta este a mea.»
      Scrisă cu inteligenţă, umor şi candoare, fără ajutorul unui scriitor profesionist, Ultramaratonistul este una dintre acele cărți care trebuie citite măcar o dată în viață; a inspirat zeci de mii de oameni, alergători sau nu, să îşi depăşească limitele şi să îşi reamintească “ce înseamnă să fii cu adevărat viu”, după cum puncta Sam Fussel, autorul cărţii Muscle.
      “Deşi este într-o formă fizică excepţională, Dean Karnazes susţine că alergi prima jumătate a cursei cu ajutorul corpului, iar pe cea de-a doua cu ajutorul minţii. Fără a zăbovi prea mult în teritoriul abstract al discuţiilor filozofice, Dean Karnazes explorează totuşi “posibilităţile sinelui”: aleargă un ultramaraton în Valea Morţii la 49°C şi primul maraton de la Polul Sud. Incredibila sa putere de a se automotiva contaminează pe oricine şi este imposibil să îi citeşti cartea fără să îţi doreşti să alergi şi tu un maraton.” Erica Joergensen, despre eroul acestei cărți motivaționale excepționale.
      Această carte te va uimi și te va face să râzi. Nu este un ghid de formare obișnuit, ci pur și simplu călătoria unui om plină de dorință, dragoste, pierderi, viață și voința sa de a-și împinge corpul peste toate limitele fizice și mentale percepute.
      Despre Autor
      Dean Karnazes, scriitorul și protagonistul acestei cărți motivaționale, numit de către New York Times “cel mai faimos ultramaratonist al lumii”, a câştigat în 2004 celebrul Badwater Ultramarathon, în 2006 Vermont Trail 100 Mile, iar în 2008 Cursa celor patru deșerturi (Antarctica, Atacama, Gobi si Sahara). A facut parte din echipa de ultramaraton a Statelor Unite în 2005 şi 2006. În 2011 a alergat 4.800 de kilometri de-a lungul SUA, din California până la New York, performanţă finalizată în 75 de zile prin alergarea a 65-78 de kilometri pe zi.
      NU DOAR DESPRE BICICLETĂ
      „Vreau să mor la vârsta de 100 de ani, cu steagul american fluturându-mi pe spate şi steaua Texasului pe casca de protecție, chiuind până jos într-o coborâre epică pe bicicletă, în Alpi, cu o viteză de 120 km/oră. Vreau să trec o ultimă linie de sosire în timp ce nevasta mea şi cei zece copii aplaudă, după care să mă întind pe una dintre faimoasele câmpii de floarea-soarelui ale Franţei şi să expir elegant, într-o contradicţie perfectă cu precipitata mea ieşire din scenă, anticipată la un moment dat în tinereţe. O moarte lenta nu e pentru mine. Nu pot să fac nimic lent, nici măcar să respir”, declară Lance Armstrong, autorul și protagonistul unei cărți motivaționale de excepție.
      La 24 de ani, Lance Armstrong, era pe cale de a deveni legendă. Dar în octombrie 1996, a fost diagnosticat cu cancer testicular în stadiul patru – şansele de a supraviețui erau mai mici de 40%. Începand din ziua aceea, viaţa lui s-a schimbat radical. Dar într-o manieră tipică pentru Lance, acesta a abordat problema frontal – dintre toate, aceasta era o luptă pe care Lance nu putea s-o piardă.
      În timp ce lupta cu boala care-i invadase corpul şi chimioterapia care-i măcina sufletul, Lance şi-a găsit salvarea în antrenament şi oamenii din jur, care l-au susţinut şi l-au învăţat să nu renunţe. La mai puţin de un an şi jumătate de la externare, Lance intra în celebrul Tur al Franţei şi câştiga cu cel mai rapid timp din istorie. La câteva luni după aceea devenea tată.
      Nu doar despre bicicletă este una dintre cele mai bune cărți de citit apărute în ultimele decenii - este povestea plină de inspirație a unui om care s-a răzvratit împotriva şanselor acordate de statistică, creându-şi propriul drum prin tot ce are viața de oferit: tragedie, transformare, triumf. Este o poveste incredibilă despre curaj, voință şi suflet.
      Această carte inspirațională a fost scrisă la scurt timp după câştigarea, de către Lance Armstrong, a Turului Franței 1999. De atunci, Lance Armstrong a câştigat de şapte ori la rând Turul Franței, între anii 1999-2005, stabilind, la acel moment, un record absolut. Însă la 23 august 2012, toate titlurile de după august 1998 i-au fost retrase, fiind găsit vinovat de dopaj.
      Cartea autobiografică a lui Lance Armstrong, Nu doar despre bicicletă. Povestea unui nou început, este ideală pentru oricine are nevoie de motivație sau caută un model care a avut un succes enorm în viață. Cu siguranță, nu o vei putea lăsa din mână!
      ”Nu știu la ce mă așteptam după ce am citit această carte, dar știu ca nu mă gândeam că o să plâng. Dar exact asta s-a întâmplat, pentru că această poveste m-a emoționat dincolo de cuvinte. Termenul inspirațional este mult prea simplu pentru acest memorial groaznic, cunoscut sub numele de ”Cartea„ de către mulți supraviețuitori de cancer. Există momente grozave în carte, atât fericite cât și mai puțin fericite, dar ceea ce admir cel mai mult este refuzul lui Armstrong de a echivala remisia bolii cu victoria finală. El recunoaște că, chiar și cu cea mai bună îngrijire și cea mai adecvată atitudine, oamenii mor de cancer.” - Audrey Shafer, Profesor la Departamentul de Anesteziologie, Facultatea de Medicină a Universității Stanford
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.