Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Ai 10%, 15% sau 20% reducere, în funcție de câte cărți pui în coș. Detalii aici.

   Umbrele
   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicarii:
   2020
   Editura:
   Tip coperta:
   Paperback
   Volum din serie:
   1
   ISBN:
   9786061355747
   Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Consecvent unui stil epic personalizat si unic, caracterizat prin îmbinarea simbiotică a realului istoric cu elemente de superstiție cimentată puternic în manifestarea predictibilă a reacției psihicului, romanul 'Umbrele', a început în forță seria 'Râul damnaților', fascinându-ne atât prin complexitaea trăirilor variate ale personajelor, cât si prin detalierea cu precizie a multitudinii de năzuințe și a dorinței puternice de libertate a țăranilor iobagi.

   Indiferent de sonoritatea limbii vorbite, aceștia și-au găsit cea mai vocală și fidelă reprezentare a visurilor lor, la umbra zidită a curajului marelui Horea, acest titan al revoltei, creier al ei, dar si victimă a intrigii și trădării de frate... Personajele feminine ale narațiunii, echilibrează prin dragoste, intuiție, mister și fragilitate, toate blestemele caramizilor-mormânt ale umbrelor lasate paznici lângă imensa bogătie lumească îngropată la temelia facerii lumii.

   O carte tulburătoare, în care spiritul durerii își trimite solii deghizați în straie de zugravi bisericești, să bată la ușa fragilă a inimii omenești, și așa destul de măcinată de îndoieli și fantasme, dar care își găsește bucuria echilibrului mutând ritmat acele ceasornicului, pe cadranul celei mai scurte zile din an.

   Cu certitudine, acest roman are sădit la izvoare Umbra sa, pe care fiecare dintre noi o eliberăm pagină cu pagină, până la deznodământul final al creației! - Clara Asztalos

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.