Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Colectia Audrey Hepburn Vol. 2

      Colectia Audrey Hepburn Vol. 2

      7.0 / 10 ( 12 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Aspect:
      1.78:1 / 16x9
      Distributie:

      Audrey Hepburn

      Data publicarii:
      2012
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Durata:
      405
      Cod de bare:
      5949025015567
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Paris When It Sizzles (1964)

      Scenaristul Richard Benson (William Holden) mai are trei zile la dispozitie ca sa îsi termine noul film. Dar, pentru a-si putea respecta termenul de predare a manuscrisului, are nevoie de ajutorul si imaginatia fascinantei lui secretare, Gabrielle Simpson (Audrey Hepburn). Împreuna, cei doi imagineaza si scriu o întreaga poveste de dragoste, combinata cu un roman politist, în care se vad pe ei însisi în rolurile principale. Oare dragostea va porni pe urmele artei, înainte de ultima secventa a filmului? Filmul se bucura de scurte aparitii ale unor adevarate legende de la Hollywood: Marlene Dietrich, Mel Ferrer si Tony Curtis, care îmbogatesc sarmul acestei comedii romantice absolut încântatoare.

      War and Peace (1956)

      Rusia se pregateste de razboi. Armatele lui Napoleon sunt in Austria, iar trupele ruse vor sa-l atace inainte sa invadeze Rusia. Printre razboinici sunt si Nicholas Rostov si Printul Andrei. Unul dintre prietenii apropiati ai lui Andrei, Pierre Bezhukov, e atras de stilul francez de viata si nu da doi bani pe razboi. Dupa moartea tatalui sau, Pierre se insoara cu printesa Helena, desi el e indragostit de sora lui Nicholas, Natasha. Pe front, Andrei e capturat de francezi, dar eliberat mai apoi. Se intoarce acasa chiar cand sotia sa moare, dand nastere copilului lor. Vaduv, Andrei se indragosteste de asemenea de Natasha, dar nunta nu mai are loc din cauza interventiei familiilor celor doi. In cele din urma, Napoleon invadeaza Rusia, iar Pierre isi schimba parerea despre razboi dupa ce asista la masacrele din timpul luptelor. Cu o noua motivatie, Pierre isi pune in cap o idee nebuneasca- sa il ucida cu mana lui pe Napoleon.

      Funny Face (1957)

      Fiind in cautare de modele, fotograful unei reviste de moda americane, Dick Avery o gaseste pe Jo Stockton, o tanara si simpla bibliotecara, care se dovedeste a fi o femeie extraordinar de frumoasa dupa doar cateva retusuri de machiaj si coafura. Profitand de faptul ca Jo dorea sa vada Parisul mai ales pentru a se intalni cu Prof. Emile Flostre, respectabilul conducator a empatistilor din toata lumea, Dick o duce pe tanara la prezentarea unui spectacol de moda, ea fiind 'personajul principal'. De tanara domnisoara se indragosteste nu numai fotograful revistei ci si onorabilul profesor care o impiedica sa ajunga deschiderea serii de moda.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.