Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Urzeala Tronurilor - Colectia Completa
      Urzeala Tronurilor - Colectia Completa

      Urzeala Tronurilor - Colectia Completa

      5.9 / 10 ( 17 voturi)
      Categorie:
      Serial TV
      Distributie:
      Isaac Hempstead Wright, Charles Dance, Mark Addy, Sean Bean
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      2019
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      38
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Durata:
      4529
      Rating C.N.C.:
      IM-18
      Cod de bare:
      5948211052768
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Intr-un taram in care verile dureaza decenii, iar iernile vieti, belelele pandesc la tot pasul. Din sudul machivelic si salbaticele tinuturi din est pana in nordul inghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de intuneric, doua puternice familii sunt prinse intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica, al carui scop e controlul absolut asupra celor sapte Regate din Westeros. in timp ce tradarile, poftele carnale, intrigile si fortele supranaturale zguduie cele patru colturi ale regatelor, sangeroasa lupta pentru tronul de fier va avea consecinte neprevazute.

      Verile dureaza decenii. Iernile pot dura o viata. si lupta pentru Tronul de Fier a inceput. Se va intinde din Sud, unde caldura provoaca comploturi, pofte si intrigi; catre salbaticele taramuri estice; si pana in Nordul inghetat, unde un zid de gheata de 400 m protejeaza Regatul de fortele intunecate de dincolo.

      Un nou serial dramatic original HBO inspirat de seria de romane epice de mare succes scrisa de George R.R. Martin, ""A Song of Ice and Fire"".

      Incitanta poveste are loc intr-un taram fantastic locuit de femei si barbati ambitiosi, mai mult sau mai putini onorabili, exact ca in realitate. in cele sapte Regate din Westeros, cel ce controleaza Tronul de Fier are puteri nebanuite si serialul se concentreaza pe maretia si decaderea catorva familii ce vor putere cu orice pret. Astfel, nobilii din familia Stark sunt condusi de patriarhul Eddard, zis si Ned, care e numit drept Mana Dreapta e Regelui dupa ce predecesorul sau a murit in circumstante dubioase. Familia Lannister e o familie de conspirationisti cu multe secrete si-ale caror ambitii vor duce la distrugerea pacii in regat. in fine, mai e si printesa-dragon Daenerys, mostenitoarea fostei dinastii, care asteapta langa Marea Stramta impreuna cu diabolicul ei frate Viserys, care viseaza sa recastige regatele care, odinioara, apartineau familiei sale. E o poveste a duplicitatilor si tradarilor, a nobililor si a onoarei, a cuceririlor si a triumfului."

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.