Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      3 tipuri de ciocolata calda cu caramel

      3 tipuri de ciocolata calda cu caramel

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Continut:
      3 tipuri de ciocolata calda cu caramel: ciocolata calda cu lapte si caramel, ciocolata calda blonda cu perla de caramel, ciocolata cu lapte si perla crocanta de caramel.
      Alergeni:
      Poate contine urme de alune, nuci si ou.
      Valori nutritionale:
      Valori energetice : 2323 ; 2344 ; 2336 kJ / 558 ; 562; 560 kcal Grasimi : 35 ; 36 ; 36g din care grasimi saturate : 21 ; 22 ; 22g Glucide : 52 ; 52 ; 51g din care zaharuri : 50 ; 51 ; 50g Proteine : 6,8 ; 8 ; 7g Sare : 0,22 ; 0,54 ; 0,29g
      Tara de origine:
      Franta
      Tip produs:
      Ciocolata calda
      Ocazie:
      Aniversari
      Ambalaj:
      Cutie
      Aroma:
      Ciocolata cu lapte
      Dieta speciala:
      Nu
      Numar bucati:
      3
      Cod de bare:
      3700961303291
      Dimensiuni: 90g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      Ciocolata calda cu lapte si caramel: ciocolata cu lapte 96,77% (zahar, unt de cacao 26%, lapte praf 22,5%, masa de cacao 11%, emulsificator: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie. Cacao: minimum 33%), caramel crocant cu unt sarat 3,23% (caramel aromat cu unt si frisca (zahar, sirop de glucoza, apa, frisca, unt), praf de copt: bicarbonat de sodiu).
      Ciocolata calda blonda cu perla de caramel: ciocolata alba cu caramel 93,75% (zahar, unt de cacao 28%, pudra de caramel cu grasimi din lapte 21% (lapte praf, zer praf (lapte), zahar, grasimi din lapte, aroma naturala de vanilie), lapte praf, zahar caramelizat 1,5%, emulsificator: lecitina din soia, sare, aroma naturala de vanilie), cereale crocante 6,25% (faina de grau, gluten, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, sare, zahar, ulei de palmier, corector de aciditate: carbonat de calciu), agenti de acoperire: guma arabica, selac, zahar, sirop de glucoza, aroma de pralina, colorant: E150b).
      Ciocolata calda cu perla crocanta de caramel: ciocolata cu lapte 96,77% (zahar, unt de cacao 26%, lapte praf 22,5%, masa de cacao, emulsificator: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie. Cacao: minimum 33%), cereale glazurate cu cacao cu aroma de ciocolata caramel 3,23% (ciocolata alba si cu lapte cu aroma de ciocolata caramel 84% (zahar, unt de cacao, pudra de ciocolata caramel (lapte praf condensat, zahar, sirop de glucoza, sare, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu), lapte praf, zer praf, masa de cacao, emulsificator: lecitina din soia, aroma naturala), cereale crocante sarate 5% (faina de grau, zahar, sare, faina de ovaz, malt de grau, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, aroma naturala de vanilie), sirop de glucoza, zahar, agent de acoperire: guma arabica, amidon modificat, grasimi vegetale (cocos)).
      Presarati ciocolata intr-o cana cu lapte fierbinte si amestecati.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.