Mierea crema cu catina contine miere poliflora si catina.
Textura cremoasa a mierii se obtine printr-un proces de cristalizare controlata a mierii astfel incat sa nu fie afectate proprietatile mierii de albine.
Mierea crema cu catina este un produs tartinabil, aceasta nu se scurge.
Nu contine conservanti, aditivi sau gluten.
Catina este considerata a fii un fruct minune, datorita multitudinii de vitamine si minerale pe care le contine.
Vitaminele care intra in componenta fructelor de cătină:
Vitamina A, Vitamina B12 , Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K , Licopenul, Potasiu, Calciu, Magneziul, Fier, Fosfor.
Miere poliflora, dupa cum se si numeste, aceasta este o miere care se obtine prin polenizarea de catre albine a mai multor plante.
Mierea poliflora este considerata cea mai complexa, datorita faptului ca are in componenta sa nectarul de la mai multe plante, imprumutand proprietatile terapeutice ale acestora.
Miere crema cu catina beneficii:
- sustine sistemul imunitar;
- are efecte antiimbatranire;
- ajuta la mentinerea sanatatii pielii, din interior;
- imbunatateste activitatea tractului intestinal;
- sustine metabolismul;
- sustine sanatatea cardiovasculara;
- este un puternic vitaminizant si energizant.
Cand si cum se consuma miere crema cu cătină?
- Se poate consuma in orice perioada a anului.
- 2-3 linguri pe zi, a se evita consumul inainte de culcare.
Mierea de albine contraindicatii:
- Nu este recomandata copiilor mai mici de 1 an deoarece poate provoca botulism.
- Nu este recomandata persoanelor care sunt alergice la polen, poate provoca in cazul acestora soc anafilactic.
- Nu este recomandata persoanelor care sunt alergice la catina.
- Mierea nu se adaugă in lichide fierbinti (care au o temperatura mai mare de 42 de grade Celsius), deoarece isi pierde unele dintre proprietati.