In pregatirea poridgului amestecam cei mai cremosi fulgi de ovaz scotieni impreuna cu bucatele de fructe iresistibil de moi, nuci bogate in proteine, seminte crocante si cereale hranitoare.
Avem si poridge de ciocolata cu un gust desavarsit dat de o combinate de cacao nibs cu unt de alune, sau poridge cu unt de migdale crocante si sare de mare. Daca fructe cautati, va invitam sa gustati din Poridge-ul Fruti sau incercati Poridge-ul Organic cu un complex de cereale si seminte pentru un surplus de energie.
Toate sortimentele contin doar ingerediente naturale, fara nici o urma de zahar rafinat sau uleuri hydrogenate si sunt bogate in fibre.
Prepararea este foarte usoara, fie punand laptele fierbinte deasupra si lasand apoi cateva minute sa se receasca, fie in mod traditional britanic care se gateste in 3 minute. Modul de preparare traditional Britanic este foarte asemanator cu prepararea de gris cu lapte: aduceti la fierbere si amestecati pentru 3-4 minute o jumate de cana de poridge cu o cana de apa sau lapte (sau jumatate apa, jumatate lapte). Pofta Buna!
- Contine 24% alune
- Fara zahar rafinat,Bogat in fibre
- Se gateste in 3 minute-100% Natural
Reteta traditionala britanica pentru porridge: Porridge-ul este un mic dejun cald si foarte sanatos (se gateste in 3 minute): ½ ceasca porridge (cc 55g); 1 ceasca lapte (vegetal) (200ml), un strop de sare dupa gust. Aduceti la fierbere si amestecati pentru 3-4 minute din cand in cand. Lasati putin sa se raceasca. Pofta buna!
Reteta alternativa de vara: Porridge-ul se poate consuma ca muesli-ul punand lapte (vegetal) fierbinte deasupra si lasand apoi cateva minute sa se raceasca inainte de a fi consumat.