Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor, precum și pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)

      400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)

      10.0 / 10 ( 1 votes)
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2012
      Publisher:
      Page Count:
      312
      ISBN:
      9786065870277
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Editura All doreste sa va ajute sa va cresteti copiii mari si sanatosi, propunandu-va o serie de lucrari care se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copilului, pe grupe de varsta, scrise de un medic pediatru cu mare experienta profesionala, dr. Laurentiu Cernaianu. Cartea contine: - evidentierea necesitatilor nutritive ale copiiilor conform diferitelor etape de varsta; - un breviar gastronomic in care sunt descrise metodele de preparare a alimentelor recomandate; - o paleta vasta de retete si meniuri zilnice, proprii fiecarei varste. Desi scrisa de un medic, lucrarea este lipsita de termeni pretentiosi si este accesibila tuturor celor care sunt increzatori in faptul ca o alimentatie corecta inseamna sanatate. Incercand sa raspunda unei cerinte reale, lucrarea de fata isi propune sa constituie un ghid orientativ, complex si util, privind alimentatia copiilor, atat in familie cat si in colectivitati. Dupa ce reaminteste perioadele copilariei si stabileste nevoile nutritive ale copiilor intre 0-3 ani, in lucrare sunt descrisi, pe larg, factorii nutritivi, intre care o mare importanta se acorda vitaminelor si sarurilor minerale. Urmeaza apoi un breviar de gastronomie, in cadrul caruia, dupa felul in care trebuie cercetata starea de salubritate a alimentelor, sunt descrise metodele folosite pentru prepararea acestora intr-un mod cat mai corespunzator si cat mai atragator. In sfarsit, cea mai mare parte a lucrarii este destinata alimentatiei prescolarilor si scolarilor, insumand o variata si cuprinzatoare paleta de retete si meniuri zilnice - proprie fiecarei grupe de varsta - contribuind astfel la prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie, generate de monotonia alimentatiei sau de folosirea in exces a unor alimente (lactate si fainoase)
       

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.