Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Afumaturi - Pastrama - Carnati

      Afumaturi - Pastrama - Carnati

      Carne de porc, vita, pasare si vanat
      7.0 / 10 ( 6 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      157
      ISBN:
      9789731822495
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      2500
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

      Din cuprins:

      Calitatea produsului brut
      Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
      Nu toata sunca este la fel
      Tehnologia asezarii in saramura
      Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
      Tehnologia procesului de maturare si depozitare
      Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.