Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Your cart is empty.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Astrologie si cosmologie in religiile lumii
   Astrologie si cosmologie in religiile lumii

   Astrologie si cosmologie in religiile lumii

   8.0 / 10 ( 2 votes)
   Language:
   Romana
   Publishing Date:
   2018
   Publisher:
   Cover Type:
   Hardcover
   Page Count:
   287
   Original Title:
   Astrology and Cosmology in the World’s Religions
   ISBN:
   9786069426548
   Dimensions: l: 14cm | H: 23cm
   Add to cart
   7636
   Next Day Delivery! Limited

   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 14 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Atunci când vă gândiţi la astrologie, v-ați putea duce cu gândul la secţiunea horoscopului dintr-un cotidian, sau la consultația cu un astrolog, deși aproape în fiecare religie se regăsește o formă de astrologie: un fel de a gândi despre soare, lună, stele şi planete şi modul în care acestea deţin o semnificaţie pentru viaţa oamenilor pe pământ.

   Volumul Astrologie și cosmologie în religiile lumii, scris de Profesorul englez Nicholas Campion, oferă o privire de ansamblu accesibilă cu privire la astrologie, în toată varietatea sa, ca parte a religiilor lumii, plasând-o în context în cadrul teoriilor despre modul în care universul, în sens larg, a luat fiinţă şi funcţionează.

   Autorul urmărește credințele despre cer ale popoarelor începând de la Egiptul antic şi China, la Australia și Polinezia, la India şi lumea islamică. Abordarea fiecărei religii este făcută într-un capitol separat și descrie modul în care oamenii, prin observarea corpurilor cerești, s-au angajat în dialog cu divinul, organizându-și viitorul şi încercând să înţeleagă evenimentele care se petrec pe pâmânt. Acest text fascinant oferă o modalitate unică de a pătrunde pe tărâmul religiei comparate, stârnind în același timp interesul celor care sunt interesați de subiectele culturii New Age.

   Mai mult, așa cum însuși autorul afirmă, această carte este prima care își asumă o perspectivă globală a relației dintre religie și cosmologie, și care ia în considerare utilizările astrologiei de-a lungul perioadelor istorice, ca mijloc de a pune în practică principiile cosmice în viață de fiecare zi.

   NICHOLAS CAMPION este Principal Lecturer, Facultatea de Științe Umaniste și Artele Spectacolului, Profesor Asociat în Cosmologie și Cultură şi Directorul Centrului Sophia pentru Studiul Cosmologiei în Cultură din cadrul Universității Wales Trinity Saint David din Marea Britanie. Dintre lucrările sale amintim History of Western Astrology Volume I: The Ancient and Classical Worlds și History of Western Astrology Volume II: The Medieval and Modern Worlds.

   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.